Концертът на Rag'n'Bone Man в София няма да се проведе

09:41, 11 яну 18 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дългоочакваният концерт на Rag'n'Bone Man в София няма да се проведе, става ясно от сайта на британския изпълнител.

Освен изявата му в София отпадат и останалите му планирани концерти от турнето му в Североизточна Европа - Букурещ, Белград, Скопие, Солун и Истанбул.

Организаторите на събитието "София Мюзик Ентерпрайсис" и “Live Nation” също потвърдиха новината.

В официално изявление те посочиха, че отмяната на турнето в Балканския регион се дължи на "непредвидени обстоятелства" и че за момента не е ясно дали ще бъдат насрочени нови концерти.

Закупили вече билети за събитието му обаче ще могат да получат своите пари обратно от 15 януари до 9 юли. Билетите ще могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени - в съответния офис на “Eventim” или “TicketPro”.

Тези, които са платили онлайн билетите си пък ще получат дължимата сума по банков път.

Ббританската супер звезда трябваше да изнесе концерт в столичната зала „Универсиада" на 9 май като част от европейското си турне “The Grande Reserve Tour”. София щеше да бъде и последната спирка на Rag'n'Bone Man на Стария континент.

Рори Греъм, подвизаващ се под псевдонима Rag'N'Bone Man се превърна в най-голямата музикална сензация на 2016-та година, благодарение на хитовия си сингъл “Human” и изключително силния си дебютен албум, носещ същото име. Миналата година той дори получи престижната награда на музикалните критици във Великобритания "BRITs Critics' Choice Awards 2017".

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама