Фарел Уилямс скърби в Instagram за певица с български корени (ВИДЕО)

09:13, 01 фев 18 / Свят 25 2067 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певецът и музикален продуцент Фарел Уилямс почете паметта на своята добра приятелка Лиа Лабел в пост в Instagram. Уилямс пише: "@leahlabelle, духът ти беше точно като гласа ти: красив. Мигове като този ни оставят с толкова много въпроси. Това, което не подлагам на съмнение, е колко много ти обичаше Бог, колко много обичаше своя партньор в живота и къде се намирате в момента. Пей, сестро, пей!"

 


31-годишната Лиа Лабел е R&B певица, родена в Канада. Дъщеря е на наши музиканти от популярни групи, Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника" и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните „Сребърните гривни” и брат на друг популярен изпълнител – Чочо Владовски.

Тя е починала вчера при катастрофа в Лос Анджелис, причинена от партньора й - 38-годишният баскетболист от НБА Расуел Бътлър. В края на миналата година стана
ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили.

Смъртоносният инцидент е станал в Студио Сити, след като Бътлър е загубил контрол над своя Рейндж Ровър на бул. "Вентура" и се е ударил в загражденията на паркинг. От полицията добавят, че автомобилът се е движел с висока скорост.

Лиа се ражда на 8 септември 1986 г. в Торонто, но израства в Сиатъл. Тя участва в третото издание на American idol - едва 16-годишна достига до финал. Учи в музикално училище в Бостън и продължава да се развива като певица. 

Записва дебютният си самостоятелен албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс. Хитът на ЛаБел "Да насексим положението" влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама