Гордън Рамзи свалил 30 кг заради жена си

12:18, 01 фев 18 / Любопитно 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Готвачът с най-пиперлив език Гордън Рамзи не излиза от фитнеса, за да се хареса на съпругата си Тана.

Водещият на „Кухнята на Ада“ от месеци се стреми към перфектната фигура, защото иска да спаси брака си и вече е свалил близо 30 кг.

„Бях с наднормено тегло. Загледах се в снимките ни и се замислих как е възможно Тана да е още с мен, тъй като тя изглежда по-добре и е страхотна. И накрая си ляга с дебелак“, изповяда се той пред вестник „The Times“.

51-годишната звезда вае физика при прочутия треньор Уил Ъшър, който категорично е изключил от менюто му млякото и сиренето.

Гордън дори ще се включи в трикомпонентното състезание Ironman race, в което се изпитват силите на участниците на бягане на разстояние, плуване и колоезда.

Кулинарният гуру и Тана си казаха „Да“ през 1996 г. Двамата имат четири деца – Мегън, Матилда и близнаците Джак и Холи. Британският шеф готвач обаче ще ги лиши от наследство, което засега се оценява на 160 милиона долара. Той би им помогнал единствено за закупуване на жилище.

Рамзи неведнъж е разказвал, че дори при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, защото не работят и не заслужават същия лукс като родителите си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама