Мишел Обама разказа за неловкия момент със синята кутия от Мелания

19:15, 01 фев 18 / Любопитно 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В деня на встъпването в длъжност на Доналд Тръмп като президент на САЩ новата първа дама Мелания подари синя кутия от бижутерската верига „Тифани“ на предшественичката си Мишел Обама.

За кратко камерите уловиха Мишел, озовала се в неудобното положение да се чуди какво да прави с голямата кутия, с която не би искала да позира пред фотографите.

Последваха милион въпроси и предположения какво има в кутията.

Година по-късно Мишел Обама разказа за случката в шоуто на Елън ДеДженеръс.

В кутията имаше прекрасна рамка“, разкри съпругата на Барак Обама.

Всичко трябваше да се случи по протокол. Казваха ни къде да застанем, какво да направим. Но не бях подготвена за подаръка. Нямах никаква идея какво да правя с него. Изведнъж всички изчезнаха, никой не дойде да вземе кутията. А идваше време за снимката“, разказа бившата първа дама на САЩ.

Тогава На помощ се притичва съпругът й - Барак Обама, който взема кутията и я вкарва в Белия дом, заявявайки "Ще се погрижим за протокола".

Барак и Мишел Обама са сред любимите президентски двойки на американците. Двамата спечелиха симпатиите на цял свят с непринуденото си поведение, естественост и сърдечност.

Барак и Мишел Обама се запознават през лятото на 1989 г. в Чикаго и три години по-късно се женят. Тази година двамата празнуват 25 години брак.

Бившето първо семейство на САЩ има две дъщери – Малия и Саша.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама