Гранд дамата на българската сцена Лили Иванова на корицата на списание "Ева"

14:49, 01 фев 18 / Култура 25 624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Голямата звезда на българската музикална сцена Лили Иванова застана на корицaта на списание "Ева" през февруари. Фотосите без грим и черни дрехи, обичайни за певицата, са заснети от фотографа Тихомир Рачев.

Пред списанието Лили споделя истории, детайли от своето ежедневие, истини, в които вярва. Със същото вълнение, с което разказва за триумфа на своя концерт в зала "Олимпия", Париж, говори и за един почти забравен неин концерт пред затворници, когато въпреки забраната на охраната, е слязла сред тях.

"Музиката може да повлияе на всеки човек, защото всеки човек има нужда от любов", казва тя.
.
Лили Иванова разказва как започва денят й, защо пие кафе с кокосово масло, защо преди концерт е винаги малко гладна и откъде черпи идеи за своя стайлинг. 

На въпроса дали би направила майсторски клас, голямата звезда отговаря с анекдот за художника Златю Бояджиев. Веднъж попитали големия творец защо не събере група млади хора да ги научи на нещо. Той отговорил: „Бих могъл, ще ги науча да смесват боите, ще им говоря за перспектива, светлосенки, но душа не мога да им дам". 

„Не е дошъл никой да ме попита. Човек, който не пита, не може да научи нищо. А аз непоискани съвети не давам", признава Лили Иванова. 

снимка: "Ева"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама