Кипърски телевизии наддават за Николета Лозанова

11:20, 27 фев 18 / Любопитно 25 722 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лозанова застава пред камерата за туристическо шоу, представящо най-скъпите хотели по света.

Николета Лозанова ще стане лице на оборотно туристическо шоу за кипърска телевизия, научи „Монитор“.

Плеймейтката се премести в южната страна при приятеля си – вратаря на „Омония“ Ники Михайлов, след Нова година. Оттогава насам български и кипърски медии наддават за вниманието на Лозанова към техни предавания. „Тя придоби изключителна популярност извън границите на България. Работил съм с много звезди и ето, че сръбската певица Индира Радич изрично помоли Николета да се снима в неин клип.

Преговорите за кипърското предаване вървят към края си и аз съм почти сигурен, че тя ще предпочете да работи там. Не знам точната стойност на хонорара, който й предлагат, но познавайки я – няма да е никак малък“, обясни за „Монитор“ пиарът Наско Лазаров.

В рамките на шоуто на Лозанова ще обиколи няколко екзотични страни, като ще има възможността да отсяда в най-скъпите хотели там. В ролята на водеща на предаването, НиЛо ще направи своеобразен туристически гид за всеки пътешественик по душа, а за да се подготви за новия си ангажимент, е започнала да изучава английски.

Предаването ще се излъчва по цял свят, така че английският наистина е универсален. Николета се подготвя на пълни обороти“, каза още Лазаров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама