Тръмп: Готови сме за преговори със Северна Корея

15:06, 04 мар 18 / Свят 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Доналд Тръмп получи вчера топло посрещане на галавечеря във Вашингтон от представителите на медии, които президентът на САЩ често обижда, че произвеждат фалшиви новини.
Тръмп бе почетен гост на 133-та годишна вечеря на престижната журналистическа организация "Гридайърн клъб", на която видни журналисти от американската столица иронизират президента и американската политическа сцена.

Президентът на САЩ заяви, че страната му е готова да започне преговори със Северна Корея, ако тя се откаже от ядрените оръжия. Той разкри, че комунистическите власти първи са поискали контакт с Белия дом.
Поради „шеговитото“ настроение по време на галавечерята, мнозина смятат, че Тръмп се е шегувал относно преговорите със Северна Корея, тъй като на вечерите на „Гридайрън клъб“ президентите рядко разкриват нови политически инициативи.

Тръмп по-късно е заявил, че наистина проявява желание всичко положително да се случи, но изпитва съмнения, че заради разработването от КНДР на ядрени оръжия, които могат да достигнат и САЩ, това бързо може да се превърне в проблем, който трябваше да бъде решен отдавна, а не сега.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама