Започва значително затопляне на времето

07:15, 07 мар 18 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес облаците от през нощта ще се разкъсат и слънцето ще се покаже над цялата страна. Чак привечер от запад ще започне ново заоблачаване. Вятърът ще се обърне от югозапад и с него в страната ще нахлува доста по-топъл въздух. 

Температурите ще продължат да се повишават. Сутринта - от 0 до 5-6 градуса, а през деня се очакват до 10-20 градуса. По-студено ще остане единствено по поречието на река Дунав. 

Над планините ще има и слънце, и облаци, със слаби превалявания, над 2000 м. ще бъдат от сняг. Ще духа умерен до силен западен вятър. Максималната температура на 1200 м ще е около 9-10 градуса. 

В четвъртък над повечето места ще превали дъжд, като по-съществени ще са валежите в югоизточните райони на страната, където ще има и гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от северозапад и с него времето за кратко ще захладнее. 

В петък отново слънцето ще огрява цялата страна. През почивните дни, както и в началото на новата седмица, ще става все по-пролетно. Максималните температури ще достигат, а на места и ще надхвърлят, 20 градуса. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама