Китодар Тодоров вкарва Гери-Никол в банда

15:20, 04 май 18 / Култура 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На лятно турне и с нова вокалистка ще видим любимата на тийнейджърите бунтарска група в пълнометражната лента „Революция X”. На сцената заедно с Боби (Иван Тишев) и Филип (Иван Иванов) ще излиза Гери-Никол, а участието й в бандата е предначертано от продуцента, чиято вратовръзка затяга Китодар Тодоров. Продължението на популярния сериал на BTV “Революция Z” ще се завърти на голям екран от следващия петък (11 май), а наред с добре познатите ни лица, ще видим още Александър Сано, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Люси Иларионов и Димитър Бербатов, който дебютира в ролята на мастит мафиот.

„Искам да изкажа огромни благодарности на целия екип на "Революция Х". Изключително съм щастлива,че имах честта да участвам в този проект заедно с едни от най-големите имена на българското кино! Благодаря им за това,че споделиха опита си с мен и ме научиха на много, както и че ме вдъхновиха да продължа да се развивам в сферата на филмовото изкуство“, разчувства се по повод участието си в продукцията Гери-Никол.

Какво се случва, когато шофьорът на автобуса ти се окаже наркодилър и турнето ти се съчетае с училищна екскурзия, която директорът (Георги Кадурин) използва като коз в спечелването на отличие? Тези въпроси ще застанат на дневен ред във филма, режисиран от Димитър Гочев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама