Обвиняват Моника Белучи в укриване на данъци, тя отрича

18:35, 08 май 18 / Свят 25 760 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 3-ти май сайтът "Медиапар" съобщи за данъчното положение на Моника Белучи и разкри, че е заподозряна в прикриването на пари в Швейцария. Четири дни след публикуването на статията в комюнике италианската актриса се защити.

Не за първи път се говори за Моника Белучи, за нейния талант или за красотата й, но този път е по-различно. Всъщност, според Медиапар, актрисата е заподозряна, че е избегнала данъка върху имуществото. Между 2010 г. и 2013 г. италианката е избегнала плащането на данъците, като е прехвърлила активите си в Люксембург и Швейцария. Твърдения, които предизвикаха реакцията на основния заинтересован.

Трябваше да се очаква, че Моника Белучи, като една добра италианка, е с гореща кръв. Тормозена от подозренията за укриване на данъци, бившата съпруга на Венсан Касел реагира чрез съобщение. "Отхвърлям информацията, която е колкото злонамерена, толкова и фундаментално погрешна, предавана от някои медии относно моето данъчно положение", заявява тя. "Въпреки че професионалната ми дейност по същество е извън Франция, избрах френската адресна регистрация. Поради това плащам данъците си във Франция", се казва още в комюникето.

53-годишната красива брюнетка гарантира, че "при последната проверка на нейното данъчно положение е предала на френските данъчни органи цялата информация, която е поискана и е необходима за уреждането на това дело". Докато информационният сайт искаше да осветли "скритите пари на Моника Белучи" от Вирджинските острови до Швейцария, майката на 14-годишната Дева и 7-годишният Леони, твърди, че е : "Напълно наясно със своите задължения спрямо Франция". "Следователно, мога само да съжалявам за разпространението на информация, която е неточна", казва в заключение Моника Белучи.

71-ият филмов фестивал в Кан стартира от днес 8 май до 19-и. Церемонията по награждаването на 70-то издание ще бъде под прицел на френските данъчни власти.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама