bTV преподписа със Слави

10:37, 29 юни 18 25 1124 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Слави Трифонов и компанията му “Седем осми” преподписаха договора си с Би Ти Ви за още една година, съобщава "24 часа".

“Да, разбира се, “Шоуто на Слави” продължава. След лятната си ваканция ще се върне с нов сезон тази есен”, потвърдиха официално от bTV.

Подобно преподписване на договори за удължаване на трудовите взаимоотношения с външни продуценти съществува отдавна във всички телевизии у нас, отбелязва изданието, правейки уточнението, че последният му договор, който изтича през август, беше двугодишен.

Промяната този път е, че споразумението се сключва през юни. Досега винаги се подписваше в края на август, дни преди изтичането на предишния. 

Смята се, че този път контрактът с шоуто се подновява само за една година, заради зачестяващите политически внушения на шоумена и екипа му. В телевизиите няма практика публицистичните предавания да бъдат външни продукции, за да има ясна отговорност от страна на телевизията. Трифонов обаче използва шоуто си "на ръба", за да подготвя политически проект и това вероятно притеснява медиата.

На теория Слави прави острите си политически и обществени коментари в социалната мрежа, но това разделение е формално. Затова и във вчерашното предаване шоуменът излезе с тениска "Системата ги убива".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама