Вечеря в Рим и кулинарна магия по ноти с новата седмица на „Черешката на тортата“

16:30, 02 юли 18 / Любопитно 25 609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Плато актьорски предястия, подправени със спортна дисциплина и музикални десерти поднася “Черешката на тортата” в новата седмица на предаването.

В понеделник за златен медал в кулинарията ще се състезава златното момиче
Радина Филипова. Освен с чар, харизма и дисциплина, младият талант ще смае участниците и с интересни кулинарни съчетания. 5- степенното ѝ меню се състои от два вида разядки, два вида салати, леко пикантно предястие със скариди, основно с цитруси и ефирен десерт от домашно приготвено сладко с ягоди. Гостите се наслаждават на топло посрещане, приятни изненади, а музикален сюрприз е идеалният завършек на вечерта.

Втори домакин в кулинарната седмица е журналистът и актьор Павел Владимиров. С хумор и позитивна енергия, Павел приготвя богато и цветно меню. Съвременна интерпретация на салата Капрезе, италиански предястия, разнообразни разядки, свежо основно и неустоим десерт се борят за отличието в кулинарното дерби. За да събуди апетита на участниците, любезният домакин ги посреща с изкусително аранжирани плодове, шоколад и шампанско. Ведрата атмосфера е гарнирана с шеги, закачки и неочаквана серенада.

Със слънчева усмивка Мария Илиева готви за Радина, Павел, Борко и Елена в третата вечер от „Черешката на тортата“. За кулинарната си магия по ноти, талантливата певица залага на семпло 4-степенно меню. Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, крехко основно ястие и нестандартен десерт завладяват сетивата на гостите. Положителното настроение и сантименталните подаръци печелят сърцата на участниците, а черешката на вечерта е десерт, приготвен от победител в известен кулинарен формат.

В четвъртък за дебют в кухнята се бори певецът, актьор и продуцент Борко Чучков. Вдъхновен от Италия, той пренася своята вечер в Рим. Менюто му се състои от свежа салата с нар, италиански разядки и предястия, паста с морски дарове и ефирен десерт. Пътешествие до Рим, музикални портрети и кулинарни предложения са само част от изненадите, които поддържат доброто настроение на гостите в емоционалната вечер.

Кулинарното дерби закрива новоизгрялата актриса Елена Карабойчева. Въпреки че е дизайнер по професия и се придържа към модните тенденции, Елена уважава българските традиции. Тя посреща гостите си с брацилова питка, популярно българско табуле, разядка, топло предястие, ароматно основно и домашен десерт. Уютната атмосфера в дома на актрисата, личните подаръци и фолклорният спектакъл допълват доброто настроение на участниците.

Кой от домакините впечатлява шеф Иван Манчев с рецепти и стил в кухнята? Кой печели златния медал в кулинарията? Предстои да разберете тази седмица по Нова телевизия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама