Къде няма да има вода в София

07:05, 02 юли 18 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“, Център-Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Пиротска“ от ул. „Опълченска до ул. „Странджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Опълченска“.

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могилата“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул.“Могилата“ от ул.“Чавдар Мутафов“ до  ул.“Марин Тодоров“; ул.“Могилата“ №7, ул. „Марин Тодоров“, ул. „Раде Радев“, ул. „Димитър Яблански“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марин Тодоров“ ъгъла с ул. „Димитър Яблански“.

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зографска легенда“ вилна зона „Милкова кория“ кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зографска легенда“; ул. 406, ул. „Наум“, ул. „Св. Ангеларий“, ул. „Зографска легенда“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Баласчев“ ъгъла с ул. 406. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама