Валери Симеонов ще разговаря със собственици на малки бензиностанции

08:00, 02 юли 18 / Политика 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вицепремиерът Валери Симеонов ще разговаря със собственици на малки бензиностанции, които миналата седмица протестираха срещу законопроект за търговията с горива, внесен от Обединените патриоти.

Протестиращите търговци и дистрибутори на горива се срещнаха в края на юни с депутати от НФСБ, които поеха ангажимент да им съдействат.

От Сдружението на дребните търговци на горива ще изготвят предложения за промени, които ще предоставят на депутатите, за да може те да бъдат разгледани преди второто четене.

Протестиращите отхвърлят предложените промени в Закона за горивата, внесени в парламента от депутата от патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро и група народни представители. На протеста им бяха издигнати плакати срещу Емил Димитров.

От НФСБ обясняват, че само депутатите от тяхната партия са откликнали на проблемите на протестиращите и са се срещнали с тях. В централата на партията се проведе среща с протестиращите, след която от НФСБ заявиха, че ще защитят дребните собственици на горива.

Представителите на Национално сдружение на средните и дребни търговци и превозвачи на горива са приети в централата на патриотичната партия на столичната ул. "Раковска" 134 от депутатите Валентин Касабов, Христиан Митев, Георги Колев и Йордан Апостолов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама