Пуснаха кръстовището на "Граф Игнатиев" и "Денкоглу" в София (ВИДЕО)

11:54, 02 юли 18 25 687 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пуснаха за движение кръстовището на „Граф Игнатиев“ и „Денкоглу“. Мярката е временна и е с цел да се облекчи трафика в района, информира БГНЕС. Кръстовището е изпълнено на бетон. На следващ етап ще бъде положена и асфалтова настилка.

Започна ремонтът и на кръстовището на ул. „Граф Игнатиев“ и бул. „Васил Левски“.

Периметърът на ремонта на ул. „Солунска“ се увеличи от бул. „Витоша“ до ул. „Граф Игнатиев“. До момента беше затворен участъка до ул. „Ангел Кънчев“. В момента тече поставянето на оградите, като се намалява и тротоарното пространство.

До края на месеца е затворено за движение и кръстовището на улиците „6-ти септември“ и „Граф Игнатиев“. Променена е посоката на движение на превозни средства по ул. „6-ти септември”, където движението става двупосочно в участъка от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев”.

Закрити са местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент” по ул. „6-ти септември” от ул. „Ген. Паренсов” до ул. „Граф Игнатиев”.

От днес започва ремонтът и на градинката на „Кристал“ и площада около храм-паметника „Свети Александър Невски“. Ще бъдат ремонтирани и тротоарите по ул. „Московска“.

Продължава ремонтът на кръстовището на бул. „България“ и „Ив. Евстатиев Гешов“, където се подменят релсите на трамвай №7. За времето на ремонта той е заместен от автобус. Маршрутът на линията е от Националния исторически музей през квартал „Борово“, по бул. „България“ до Петте кьошета.

Тече и изпълнението на първия етап от преасфалтирането на бул. „Васил Левски“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама