Рап легендата Слим пуска пет нови парчета по случай рождения си ден

20:40, 02 юли 18 / Култура 25 6910 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като пусна седем парчета през 2015, Слимарата продължава рап офанзивата си под никнейма miSlim с пет неиздавани парчета в чисто ново EP на име „Понякога”. Албумът ще бъде представен на 06.07.2018 г. в Art Hostel Garden, където ще се проведе Birthday Bash Party за рождения ден на Станислав Колев – Слим, с участието на DJ Stancho.

„Това са пет отделни парчета, свързани в една музикална пиеса.”, описва EP-то хип-хоп легендата и добавя: „Правя модерен рап, всяко парче е с различен тип флоу, а саундът е минат през призмата на много различни стилове, но основата винаги е хип-хопа. Енергията на песните е като през 2002, но със сегашното ми знание и натрупан опит. Изобщо изразявам себе си, не се съобразявам с българския държавен стандарт!”.

Музикален продуцент на проекта е Dimar Studios, a mastering-а е направен от екипа на  LampArea Mastering. Като специален жест към феновете си, рапърът е подготвил микстейп, в който наред с новите тракове, са смесени най-любимите песни от дискографията му през годините. Микстейпът ще се разпространява по законите на истинския ъндърграунд: от ръка на ръка - Слим лично ще подарява диска на най-верните си фенове. Новите песни и EP „Понякога” ще може да бъдат слушани и закупени ексклузивно онлайн след 09.07.2018г. от музикалната компания bandcamp.com.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама