"The Voice Party Hits, Vol.7": излиза седмото издание на супер успешната компилация

18:35, 02 юли 18 / Любопитно 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"The Voice Party Hits, Vol.7" е новото издание на супер успешната музикална компилация на българския пазар, която се издава от Анимато Мюзик. Седмото издание на колекцията включва 18 от най-големите хитове от ефира на радио и телевизия The Voice през последната година, които са част от каталозите на Universal Music и Sony Music. В албума са включени и две от най-успешните БГ парчета на 2018 г. от каталога на Вирджиния Рекърдс: дебютният сингъл на група 4Magic - "Together (Вечерай, Радо)" - #1 в националния ефир в продължение на 15 поредни седмици и хитът "FAKE Profile" на супер популярния дует у нас - Pavell & Venci Venc'. 

Компилацията се открива от колумбийската мегазвезда Шакира и нейния сънародник Maluma с парчето "Chantaje". Горещото видео към него е гледано над 2 млрд. пъти в YouTube и се нарежда под #4 в Billboard's YouTube Chart. Следва парчето "It Ain't Me" на Selena Gomez и норвежкия диджей Kygo, което влезе в Топ 5 в класациите на редица страни - Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Франция, Германия, Гърция и мн. др. Заслужено място в компилацията заема песента "Rockstar" на американския рапър Post Malone с участието на 21 Savage. В България парчето прекара 4 последователни седмици в Топ 10 в класацията за най-излъчвани песни в БГ ефира. Една от най-успешните съвременни рок банди Imagine Dragons присъства в компилацията с песента "Thunder", която още в първите 4 часа след премиерата си е стриймвана над 3 млн. пъти в Spotify.
 
В "The Voice Party Hits, Vol. 7" звучи и съвместното парче на Zayn и Sia - "Dusk Till Dawn", което се задържа 4 последователни седмици в Топ 10 на националната класация. Следват хитовите сингли "Save Me" на турския DJ и продуцент Mahmut Orhan и певицата Eneli и "Done Da Da" на румънската звезда Massari. В албума е включена и ремикс версията на парчето "Mi Gna" на френския рапър Maître Gims & Super Sako Feat. Hayko, която 5 седмици беше сред 10-те най-излъчвани песни в националния ефир. В списъка с хитове влизат още парчетата "Mama" на Jonas Blue и William Singe, "A Different Way" на Dj Snake и Lauv, "That's My Girl" на Fifth Harmony и "Sanctify" на Years & Years. Песента "Breathe" на Jax Jones и Ina Wroldsen се утвърди като един от най-големите хитове на годината като прекара 12 последователни седмици в Топ 10 на националната класация. Заслужено място в "The Voice Party Hits, Vol. 7" заемат още Demi Lovato с хита "Sorry Not Sorry", който буквално взриви дигиталните платформи, и британският певец JP Cooper с мелодичното парче "She's On My Mind", което натрупа милиони стриймвания в Spotify още в първата седмица след премиерата си. 

"The Voice Party Hits, Vol.7" завършва с 6-тото най-излъчвано парче в БГ ефира за 2017 г. - "Human" на британския изпълнител и носител на Брит награда за дебют - Rag'N'Bone Man.     

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама