Къде няма да има вода в София

07:05, 09 юли 18 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 06 юли 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Стамболов“, от бул. Тодор Александров“ до ул. „Пиротска“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Стефан Стамболов“№18.

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Разград“, жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Разград“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Разград“ бл. 35А.

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вяра“, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Железен мост“, ул. „Кирил Дрангов“ и ул. „Динамо“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Асен Игнатов“.

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Перуника“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Ген. Гурко“; ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Пчелина“ до ул. „Асен Игнатов“ №31.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Асен Игнатов“.

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит“, с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Вит“, ул. „Силистра“, ул. „Кокиче“ от ул. „Еделвайс“ до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Вит“ ъгъла с ул. „Кокиче“.

На 06 юли 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Илия Велинов“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Апостол Ламбов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Илия Велинов“, ул. „Хаджи Димитър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Велинов “ ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

На 06 юли 2018 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Вилна зона „Шумака“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама