Идрис Елба ще се присъедини към екипа на "Бързи и яростни"

15:20, 09 юли 18 / Култура 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудският ас Идрис Елба ще се присъедини към семейството на популярния франчайз „Бързи и яростни“. Актьорът, чието превъплъщение в „Планината помежду ни“ му спечели безрезервните симпатии на киномани и критици, ще скочи в автомобила на основния злодей в спин-оф лентата на поредицата.

Новината, че Елба е в последен етап на преговори за присъединяване към проекта, бе обявена от Дуейн Джонсън-Скалата, който заедно с Джейсън Стейтъм ще послужат като гравитираща за новия сценарий сила.

„Той е лооошо момче! Привестваме този пич – Идрис Елба, с отворени и татуирани ръце в нашия филм „Хобс и Шоу“. Всеки герой е толкова силен, колкото е злодеят отсреща му“, написа бившият кечист, преквалифицирал се в екшън и комедиен актьор в социалните мрежи.

За спин-оф проекта на „Бързи и яростни“ стана ясно през пролетта на миналата година, след като продуцентите от Universal отдадоха успеха на осмия филм от поредицата в боксофиса именно на екранната химия между Скалата и Стейтъм. „Хобс и Шоу“ се очаква да се появи на големия екран на 26 юли 2019 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама