Шефът на фонд "Земеделие" отрече, че е арестуван, шофирайки след употреба на наркотици

14:18, 09 юли 18 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на Държавния фонд "Земеделие" Живко Живков отрече да е бил хванат от полицията да шофира след употреба на наркотици. Живков нарече появилата се в някои сайтове информация "фалшива новина" и каза, че до края на деня ще реши дали да търси правата си в съда. 

Живко Живков е категоричен, че информацията, че е арестуван в София няма нищо общо с истината. "По времето, в което се оказа, че миналата седмица съм арестуван и колата ми е прибрана в полицията, аз бях в редовен годишен отпуск на българското черноморие със семейството ми, може да се провери хотелът, резервацията и снимки къде съм бил. Това е медийна атака, зад която стоят нечии накърнени от работата на фонд "Земеделие" интереси", категоричен е директорът на фонда.

"Може да е някой служител, който е засегнат, може да е някой бенефициент - лични интереси, болни амбиции, наранени финансови взаимоотношения между фонд "Земеделие" и некоректен бенефициент".

Живков отрича някога да е шофирал автомобил с немска регистрация, какъвто се посочва в информацията и твърди, че никога през живота си не е употребявал наркотици. "Пожелавам на всички наркомани да имат моя начин на живот, всяка сутрин в шест часа съм във фитнеса и поне два пъти в седмицата играя футбол с приятели", каза той.

"В момента се консултирам с адвокат и ще реша как да си търся правата", каза още Живко Живков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама