Красимир Каракачанов: Изследвах се за наркотици, ще съдя Марешки

10:50, 31 юли 18 / Политика 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Този господин с жълтите панталонки намекна, че злоупотребявам с прахообразни лекарства. Аз съм си направил тест за наркотици и ще съдя Веселин Марешки”, каза министърът на отбраната Красимир Кракачанов пред bTV.

Той уточни, че е посетил ВМА, където са му направени тестовете. Резултатите са отрицателни.

Преди дни лидерът на „Воля” Марешки обяви в студиото на предаването, че „ВМРО е Троянският кон на ДПС в коалицията” и поиска оставката на Каракачанов в ефир.

„Въпросното лице с жълтите гащи говори глупости. Той ми скъсваше телефона преди време с идеята да направим по-голям блок, за да може да се намъкне в правителството. Както се казва – те не го пускат на село, той пита за попската къща. Той е решил да се легитимира”, каза Каракачанов по повод коментарите на Марешки.

Министърът на отбраната отрече да е близък с ДПС и припомни, че изваждането на ДПС от управлението  на страната е главна цел на коалицията.

„Марешки е патеричка, вижте го как гласува – когато като Патриоти казваме, че нещо няма да подкрепим, веднага се появява Марешки и гласува „за”. Сега същият този човек говори за опитомена опозиция – това е смешно”, каза Каракачанов.

всички обидни квалификации ще го съди.

„Проблемът в Обединените патриоти е, че там има стари напрежения от преди шест-седем-осем години, които избуяват от време на време, когато между партньорите няма нормален диалог”, каза Каракачанов.

Той добави, че след разговори всички различия били изгладени и „бяха канализирани в правилното русло”.

„Моя грижа е да се опитвам да балансирам и стабилизирам коалицията”, допълни той.

Каракачанов е категоричен, че ОП трябва да се явят заедно на изборите – както на европейските, така и на местните.

Относно смъртта на двамата пилоти на Ми-17 край Пловдив, Каракачанов коментира, че основната причина за фаталния инцидент била „загубата на летателни рефлекси заради малкото летателни часове”.

„25 години ние се занимаваме с клюки, простотии и скандали. Загубихме усещането за това, че трябва да се грижим за своите институции армия”, коментира Каракачанов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама