Оперираха Дарина Павлова в Рим

14:20, 31 юли 18 / Любопитно 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дарина Павлова се е подложила на операция в луксозна италианска клиника. Това стана ясно от постинг на най-популярната българска хайлайф вдовица в нейната официална Фейсбук страница.

"Животът има много цветове. Понякога те са светли, а друг път тъмни. Но такъв е животът. Днес ме изписаха от болницата след операция. Все още съм малко изтощена и уморена, но вече се чувствам по-добре у дома. Искам да благодаря на моето семейство и приятели, че са до мен, когато имам най-голяма нужда от тях. Благодаря ви за всички обаждания, съобщения, пожелания и любов, които ми показвате всеки ден. Благодаря за цялата грижа, която получих - от медицинските сестри до удивителния лекарски екип. Преди всичко благодаря на Лаура и Джанлуиджи Рицо, които ме накараха да се чувствам като у дома в клиника @nuovavillaclaudia. Да бъда обичана от толкова много хора ми дава кураж и сила за бързо възстановяване. Отново благодаря на всички", написа Дарина Павлова в понеделник вечерта.

Мадам Мулти не уточнява с какъв точно здравословен проблем се е сблъскала. Използваният от нея таг @nuovavillaclaudia свидетелства, че е била пациент на "Нуова Вила Клаудия" в италианската столица Рим. От описанието на луксозната частна клиника в нейната Фейсбук страница става ясно, че нейните лекари се занимават със здравен туризъм, превантивни грижи, хемодиализа, хирургия, гинекология и... естетична гинекология.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама