Кои са забранените храни за Меган от Бъкингамския дворец?

15:35, 31 юли 18 / Любопитно 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Още една от любимите храни на Меган Маркъл - пастата, е забранена от Бъкингамския дворец заради непоносимост на кралицата към нишестените храни. 

Откакто Меган Маркъл е част от кралското семейство, трябва да се съобразява с безброй строги правила, включително и такива с начина й на хранене. 

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди сподели, че кралицата избягва картофи и паста и ги замества с риба, пилешко месо и сезонни зеленчуци. Преди години в интервю Меган споделя, че любимата й храна е именно паста с бавно приготвена тиква.

Но освен тези различия, кралицата и херцогинята имат ред сходни предпочитания относно храната, защото и двете се придържат към здравословно хранене.

Разбира се, и двете имат своите пороци. Любимата "вредна" храна на кралицата е бисквитена шоколадова торта, докато Меган предпочита чаша червено вино за десерт, вместо сладко. 

Съпругата на принц Хари вече е ограничила косумацията на чесън и лук заради постоянните ангажименти и срещи като част от кралското семейство. Мидите и други морски дарове също са забранени заради възможност от натравяне.

При пътувания членовете на кралското семейството не трябва да хапват меса от рядък вид и да пият вода от чешмата.

Посудата, в която се храни семейството, датира от 1800 г., а вилиците и ножовете са сребърни и покрити с чисто злато.

Бившият готвач Макрейди разкрива още, че кралицата яде, за да живее, докато кралят живее, за да яде.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама